MATE - eLiber - elektronske knjige

Skoči na glavni sadržaj »

 
Košarica (0 knjiga)
Moja košarica

Nemate artikala u vašoj košarici.

Trenutno ste na:

Privatnost i zaštita podataka

Svi podaci koje unosite na našeu stranice zaštićeni su i čuvani, sa strogom kontrolom pristupa. Vaši osobni podaci, kao što su adresa dostave ili e-mail adresa, pohranjuju se u zaštićeni sustav kojem pristup imaju samo ovlašteni zaposlenici. Podaci o plaćanju sačuvani su samo u WS Pay sustavu te ni tvrtka Mate d.o.o. nema uvid u vaše podatke o plaćanju.
Mate d.o.o. obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Mate d.o.o. i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
MATE d.o.o. smatra vašu privatnost svojim prioritetom. MATE online trgovina vlasništvo je kompanije Ma-te d.o.o. koja je odgovorna za sigurnost kupnje preko interneta i zaštite vaše privatnosti.

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu.

American ExpressDiners Club InternationalVisaMasterCard

Discover

 American Express – Jamstvo sigurne online kupnjeMasterCard® SecureCode™Verified By Visa

WSPAY

Plaćanje

Naručene artikle Kupac može platiti na više načina, i to su: pouzećem (u gotovini pri preuzimanju, dodatne troškove u iznosu od 9 -15 kn prilikom preuzimanja naplacuje Hrvatska pošta), po predračunu virmanom ili kreditnom karticom. Plaćate li kreditnom karticom, vaše podatke štiti sustav Wspay. Sve o njemu i načinu zaštite vaših podataka pročitajte na njihovim stranicama www.wspay.info.
All payments will be effected in Croatian currency. The amount your credit card account will be charged for is obtained through the conversion of the price in Euro into Croatian kuna according to the current exchange rate of the Croatian National bank. When charging your credit card, the same amount is converted into your local currency according to the exchange rate of credit card associations. As a result of this conversion there is a possibility of a slight difference from the original price stated in our web site.

Poštarina i otprema robe

Poštarina za sve narudžbe koje je potrebno isporučiti izvan Grada Zagreb iznosi 25,20 kuna, osim artikala čija težina prelazi težinu od 5 kg te artikala većeg obujma za koje poštarina iznosi od 50 do 75 kuna. Otprema robe vrši se poštom preporučeno, a rok isporuke je 7 do 10 radnih dana.

Kupac je dužan prilikom preuzimanja robe provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati poštanskom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 10 radnih dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, odnosno od poštanske službe, mora obavijestiti Prodavatelja kako bi isti mogao poduzeti radnje da se pošiljka nađe ili pošalje zamjenska. Ukoliko Kupac ne podigne pošiljku s pošte u roku od 5 radnih dana, pošiljka se vraća Prodavatelju.

Dostava robe na adresu Jordanovac 110, Zagrebačka škola ekonomije i managementa moguća je bez plaćanje poštarine, ali uz prethodno izvršenu uplatu narudžbe. Prilikom preuzimanja robe na adresi Jordanovac 110 nije moguće plaćanje pouzećem.

Robu možete preuzeti i na adresi Jandrićeva 12 uz mogućnost plaćanja pouzećem.

Povrat & reklamacije

Povrat ili reklamaciju robe uvažavamo u roku od 5 radnih dana. Kupac ima pravo na povrat ili reklamaciju robe u slijedećim slučajevima:

  • isporuka robe koja nije naručena
  • isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu
  • isporuka robe koja ima oštećenja nastala u transportu u slučaju da Prodavatelj sam dostavlja robu.


Naručivanje

Roba se naručuje elektronskim obrascem na našoj web stranici. Ukoliko na našoj web stranici prvi puta naručujete proizvode, potrebno se registrirati te odabrati željeni proizvod. Ukoliko prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene artikle, isporučit će one koje može. S isporukom tih artikala poslat će Kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih artikala. Kupac može otkazati isporuku preostalih artikala.

MATE d.o.o. marketing tehnologija
Jandrićeva 12, 10 000 Zagreb MB: 3487679

OIB: 66445126397
E-mail: mate@mate.hr
Tel: +385(0)1 4500 300
Fax: +385 (0)1 4830 782
 
Podaci o registraciji:
Registrirano kod Trgovačkog suda u Zagrebu.
Temeljni kapital 20.000,00 kn uplaćen u cijelosti.
Transakcijski račun: HR62 2340009-1510356140
  • Online potpora Skype ime: mate.eliber
  • Preporuči prijateljima i zaradi dodatni popust
MATE d.o.o. marketing tehnologija

Jandrićeva 12, 10 000 Zagreb

E-mail: mate@mate.hr

Tel: +385(0)1 4500 300

Fax: +385 (0)1 4830 782