MATE - eLiber - elektronske knjige

Skoči na glavni sadržaj »

 
Košarica (0 knjiga)
Moja košarica

Nemate artikala u vašoj košarici.

Trenutno ste na:

O nama

Mate

MATE d.o.o. marketing tehnologija već dugi niz godina postavlja svjetske standarde na domaćem tržištu literature iz područja ekonomije, marketinga, menadžmenta, financija i srodnih područja. Slijedom novih poslovnih kretanja naša izdanja sve više obuhvaćaju i područja prava, psihologije, poslovne etike, kao i sociologije. Nastavak je to tradicije koju je naša nakladnička kuća u godinama svoga postojanja uvijek isticala kao jedno od svojih glavnih poslovnih načela, a to je omogućiti svim zainteresiranim čitateljima vrhunska izdanja knjiga eminentnih svjetskih autora i najpoznatijih svjetskih izdavača. Na taj način vodimo vas u svijet novih poslovno - edukacijskih mogućnosti.

Vrijedi, dakle, istaknuti da MATE d.o.o. surađuje sa izdavačima kao što su Pearson Education, McGraw-Hill, Harvard University i Harvard Business Press, Yale University Press, Cambridge University Press, Princeton University Press i mnogi drugi.
Započeli smo s radom davne 1989. godine, prijevodom svjetskog bestsellera, 14. izdanja knjige Ekonomija autora nobelovca Paul A. Samuelsona i William D. Nordhausa. Ova knjiga bila je senzacija na hrvatskom tržištu, a Mate je njome postavio kamen temeljac za razvoj moderne hrvatske ekonomije i, što je još važnije, za edukaciju generacija mladih hrvatskih ekonomskih stručnjaka koji će jednoga dana biti okosnica hrvatskoga gospodarstva. U više od 25 godina svog postojanja MATE d.o.o. je objavio impresivan broj od 250 naslova, u gotovo milijun primjeraka...
 
Misija MATE d.o.o. je ponuditi kapitalna djela neprolazne vrijednosti studentima, profesorima, poslovnim ljudima i svima koji žele učiti, usavršiti i maksimalno poboljšati svoje znanje, tehnike i vještine poslovanja. Tako smo, zadnjih nekoliko godina radili i na pripremi srednjoškolskih udžbenika za srednje strukovne ekonomske i trgovačke škole. Od šk. godine 2014. / 2015. odobreno je i uvršteno u Katalog obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava 20 udžbenika naše nakladničke kuće.

Za sve druge informacije stojimo Vam na raspolaganju putem elektroničke pošte na natalia@mate.hr

Pretraži knjige
ZSEM
  • Online potpora Skype ime: mate.eliber
  • Preporuči prijateljima i zaradi dodatni popust
MATE d.o.o. marketing tehnologija

Jandrićeva 12, 10 000 Zagreb

E-mail: mate@mate.hr

Tel: +385(0)1 4500 300

Fax: +385 (0)1 4830 782